Intro

Suntem o echipa cu experienta in organizarea de evenimente din CRAIOVA. Din ce in ce mai prezenta in viata noastra, imaginea digitala castiga teren in toate domeniile de activitate, fiind pe zi ce trece mai performanta in competitia cu fotografia clasica.

Avantajele majore ale imaginii digitale sunt pretul scazut, scurtarea timpului de predare a lucrarii, posibilitatea vizulalizarii in momentul executiei si nu numai. Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in ziua nuntii voastre. Atunci, ne vom apropia de voi cu discretie, pentru ca stim din experienta ca este cea mai buna cale de a filma cele mai importante momente la o nunta. Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza. Oferim clientilor nostri din Oltenia si din zonele adiacente fotografii si filmari pentru evenimiente importante(nunti, botezuri, aniversari) de inalta calitate, atat in format digital (DV – HDV) cat si in inalta definitie (HD). Filmarile sunt realizate cu aparatura profesionala si de ultima generatie.

  • Produsul final va fi structurat ca un adevarat film (titlu, descriere de inceput si sfarsit), perfect sincronizat cu fundaluri muzicale alese impreuna cu dumneavoastra. Pentru ca Amintirile Nuntii dumneavostra sunt importante,  lasati-ne pe noi sa ne ocupam de ele, dumneavostra distrati-va!!  Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza. Fara indoiala ca va doriti ca cele mai importante momente ale nuntii dumneavoastra sa fie imortalizate intr-o maniera moderna si,  in acelasi timp,  durabila.  Noi venim in intampinarea asteptarilor dumneavoastra, oferindu-va serviciile noastre. 

Iata cateva dintre calitatile care ne recomanda, iar daca toate acestea nu sunt de ajuns, va invitam sa vizualizati galeriile foto sau sa necontactati pentru a va convinge. Incredintati-ne noua sarcina de a fotografia un eveniment important din viata voastra si noi vom scrie prin fotografiile noastre o poveste frumoasa despre el.
Pentru a obtine o estimarea a costurilor evenimentului Dvs. va rugam sa ne contactati telefonic la numarul : (+4)0722 55 35 95, sa ne adresati intrebari la adresa electronica :selromtv@yahoo.com sau sa vizitati pagina de internet Servicii foto-video.

Inapoi Contact Share on Facebook Trimite unui prieten
M o r e   i n f o
M o r e   i n f o