Doriti ca imaginile dumneavoastra sa fie perfecte?  Atunci aveti nevoie de serviciile noastre!

pentru a se obtine imagini perfecte de prelucrare suplimentara care are rolul de a imbunatati culorile, contrastul, luminozitatea si claritatea, de a inlatura elementele nedorite cum ar fi cosuri, cicatrici, cearcane, alte imperfectiuni ale pielii. Retusul este mare consumator de timp, de aceea tariful este mai mare. Recomand prelucrare suplimentara pentru fotografiile care se fac la sedinta de portret si pentru cateva poze din timpul ceremoniei religioase.

Editarea Video, este una din cele mai importante etape pentru obtinerea rezultatului dorit. Editarea video se face in studioul nostru cu ajutorul statiilor grafice.
Editarea video consta in:
– generic de prezentare cu meniu adaptat pentru fiecare tip de eveniment
– efecte video, tranzitii
– coloana sonora
Realizam postprocesari SD si HD pe statii grafice profesionale, pastrand calitatea imaginii pana la finalizarea pe suport DVD sau BluRay.

Montajul consta in eliminarea din filmare bruta a secventelor fara valoare si importanta, adaugarea de tranzitii intre secvente, corectii de contrast si culoare, efecte 2D/3D, coloana sonora, generice, prelucrarea imaginii si a sunetului.
Se pot realiza clip-uri cu generic si meniu personalizat, albume foto tip film slide show cu diverse efecte de tranzitie si coloana sonora personalizata.

In functie de lumina existenta la locul de filmare, a nivelului de sunet, a realizarii defectoase a balansului de alb materialele filmate pot avea o calitate indoielnica. De aceea exista posibilitatea unor corectii atit video cit si audio. Pe parte de imagine se pot face corectii de culoare, eliminare a unor portiuni din filmare nedorite, aplicarea unor efecte video(alb-negru,sepia,film vechi), modificare vitezei de derulare a materialului filmat. Pe parte audio se poate face o egalizare a sunetului, o filtrare a acestuia pentru eliminarea unor paraziti, o limitare sau egalizare atunci cind sunetul este prea tare sau are fluctuatii deranjante, se poate schimba pe alocuri sunetul original cu o coloana sonora aleasa de dumneavoastra.

 

Leave a Reply