Datorita aparaturii 3 CCD de ultima generatie de care noi dispunem, toti invitatii participanti la nunta se vor bucura de relaxare in timpul filmarii evenimentului  fara a fi deranjati de luminile orbitoare.

Montajul este special conceput in asa fel incat mirele si mireasa se vor imagina pentru o zi ca fiind protagonistii unui emotionant film de dragoste. Alegem decoruri speciale, vii, care sa anime intreaga atmosfera.Ceea ce conteaza este faptul ca dumneavosatra veti primi un material prelucrat cu grija intr-un stil profesional. Noi prelucram audio-video tot ceea ce a fost inregistrat utilizand modalitati proprii si originale pentru ca mirii sa retraiasca cu aceeasi intensitate momentul unic ori de cate ori vor viziona filmarea nuntii sau fotografiile.

Tinta noastra este de a va reaprinde emotia, de a va privi cu aceeasi dragoste unul pe celalalt asa cum era in ziua cand v-ati unit destinele. Contributia dumneavoastra la reusita unor fotografii de nunta ireprosabile este foarte importanta, de aceea va suntem permanent alaturi pentru ca nimic sa nu dea gres.Experienta in domeniu ne determina sa punem pasiune pentru ca DVD-ul si albumul foto  pe care il inmanam clientului nostru sa nu fie privit ca o  banalitate tehnica, ci va fi ceva plin de viata, PE VIATA!!

Drumul in viata porneste cu doua evenimente pretioase:
*Botezul – legamantul cu viata;
*Nunta – legamantul dragostei;

Noi suntem cei care imortalizam frumusetea, delicatetea si prospetimea acestor momente. Noi suntem cei care va asigura ca pasiunea, discretia, determinarea si seriozitatea noastra vor fi avantajele unei colaborari finalizate in rezultatele asteptate de dumneavoastra.De fiecare data cautam sa accentuam ce anume vreti sa ramana din sirul momentelor frumoase lasand momentele nefiresti sa ramana doar amintiri fara suport.Suntem prezenti acolo si atunci cand dumneavoastra ne permiteti, folosind in demersul nostru echipamente profesionale pentru filmari si fotografii.

Vrem ca la finalizarea colaborarii noastre sa avem urmatoarele rezultate:- Imprimarea evenimentelor pe suport in diferite stiluri de regizare (in functie de alegerea dumneavoastra);- Imprimarea evenimentelor pe suport de hartie cu accentuarea momentelor esentiale;

Permiteti-ne sa fim regizori, scenografi, cameramani, fotografi de-a lungul acestor evenimente, dumneavoastra nu trebuie decat sa fiti personajele principale.Va multumim ca ne ingaduiti prezenta la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Va invitam sa credeti ca ne dorim sa dam forma asteptarilor dumneavoastra prin calitate, profesionalism si inspiratie.

Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite in ziua nuntii dumneavoastra. DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul. De la emotiile traite de  mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Pe scurt, iata ce va punem la dispozitie:

  • o filmare dinamica
  • imagini filmate de pe trepied, fara schimbari de culoare, luminozitate sau claritate
  • un montaj fara efecte de prost-gust
  • un sunet fara distorsiuni
  • un dvd prezentat intr-o maniera profesionala
  • un cameraman care va filma tot timpul, fara a gasi tot felul de scuze, pentru a capta momentele cele mai importante ale nuntii dumneavoastra.

Ne adresam nu doar clientilor din DOLJ, ne mandrim cu filme de prezentare, spoturi TV si radio realizate clientilor din Romania.

De-a lungul timpului clientii nostrii au devenit permanenti. Acest lucru spune mult despre calitatea muncii noastre.

Preturile practicate sunt calculate luand in considerare experienta de 16 ani in acest domeniu, valoarea aparaturii foto, tehnicii de filmare si editare pe care le folosim. Ca sa va convingeti de corectitudinea raportului calitate / pret, va sugeram sa faceti o simpla comparatie intre serviciile noastre si cele similare oferite de altii. Diferentele o sa vorbeasca de la sine fie vorba de fotografii de nunta, fotografii de studio, filmari sau editare video.

Experienta dobandita in mii de ore de munca il ajuta pe fotograf si pe cameraman sa faca fata unor situatii, sa prevada altele. Se vor descurca mai bine in situatii critice. Vor analiza mai repede si corect conditiile de lumina, vor seta repede si corect aparatele astfel incat expunerea si focusul sa asigure servicii de calitate din punct de vedere tehnic. In acelasi timp, vor sesiza mai repede si elementele care au valoare artistica.Un fotograf  sau un cameraman profesionist are in primul rand simt artistic.  O filmare tremurata sau o fotografie cu persoane fara maini poate face oricare invitat. Dar, in momentul in care platiti pentru acel serviciu, si de multe ori sumele sunt considerabile,  va puteti rezerva dreptul de a fi pretentiosi.

Serviciile noastre includ un cameraman sau mai multi, o filmare HD sau SD, filmari suplimentare in afara zilei nuntii, disponibilitarea cameramanului pe tot parcursul evenimentului, un montaj lipsit de kitsh –uri,un montaj care sa aiba “introducere, cuprins si incheiere”.

Stim sa facem aproape orice in domeniul foto video, dumneavoastra numai sa va exprimati cerintele !

Lasati filmarea si fotografierea evenimentului dumneavoastra in grija noastra !

Veti fi multumiti, atat din punct de vedere al calitatii produsului final, cat si al pretului !

Pentru a obtine o estimarea a costurilor evenimentului Dvs. va rugam sa ne contactati telefonic la numarul : (+4)0722 55 35 95, sa ne adresati intrebari la adresa electronica :selromtv@yahoo.com sau sa vizitati pagina de internet Servicii foto-video.

 

Leave a Reply